Jei jie nėra iš svetainės narys Švietė dabar Gauti visus įgaliojimus

العودة   Nacionalinė Forumai > Visuomenės forumai > Draugai

Q محيرنى

Automatinis vertimas (powered by GooglePowered by Google)

ne nw

Q محيرنى

se sw

Q محيرنى
Nuoroda Dokumentuose Temos Reitingas Rūšys peržiūrėti temą
قديم 10-06-2009, 06:53
الصورة الرمزية انور anwer
Efektyvus registro

Šalis: Miestas:
Žinutės: 2.230
Naujienos dienoraštis: 29
انور anwer بدأ يتميزانور anwer بدأ يتميزانور anwer بدأ يتميزانور anwer بدأ يتميزانور anwer بدأ يتميزانور anwer بدأ يتميزانور anwer بدأ يتميزانور anwer بدأ يتميزانور anwer بدأ يتميزانور anwer بدأ يتميزانور anwer بدأ يتميز
Q محيرنى

Dievo vardas Litosciwy
Tikiuosi, kad abi jos akis šių Alwal Atsakyti
Ar galima mylėti kitą žmogų be teisių pamatyti ar net išgirsti jo balsą ir Keisčiausias dalykas tai jis buvo tikras ir įsitikinęs, kad jis bus ne vieną dieną ateiti ir matyti viena kita šalis.

Q محيرنى
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!
2 Vartotojai Pasakykite Dėkojame Anwar anwer Už šią naudingą Post: Q محيرنى):
Skelbimai susiję su klausimo tema محيرنى

Q محيرنى
قديم 10-06-2009, 07:04
الصورة الرمزية safo
Efektyvus registro

Šalis: Miestas: TLEMCEN
Žinutės: 2.271
Naujienos dienoraštis: 93
safo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميز
Re: Klausimas محيرنى

Originally Posted by Anwar anwer مشاهدة المشاركة
Dievo vardas Litosciwy
Ar galima mylėti kitą žmogų be teisių pamatyti ar net išgirsti jo balsą ir Keisčiausias dalykas tai jis buvo tikras ir įsitikinęs, kad jis bus ne vieną dieną ateiti ir matyti viena kita šalis
Taikos ir gailestingumo Dievą vobis
Brolis Anwar kietos jūs pesimistai LES kontrolės jums Hchow neįmanoma Iqdrick Dievui ir gauti kaiščiai yra jums kontroliuoti CDA Ellak Mafeesh ilgio reikia بس neįmanoma, mano brolis, tai meilės istorija Mhevc ne baigti savo gyvenimą aš girdėjau, nebuvo tikri, kuri turi būti žavi įmonė بس geriau pasakyti asmeniui, kuris man tai ir pažvelgti į save pirmiausia, ir įsitikinkite, kad jūsų jausmai ir pasakyk man Pethab Ahsask.

Jo protingas

\u003d\u003d Musulmonų Alžyro ir Arabism priklauso
Kas sakė, kad nutolo nuo savo kilmės arba \u003d\u003d ", sakė Matt turėjo Lied
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!
Šis vartotojas Says Dėkojame Safo Už šią naudingą Pranešimas: Re: Klausimas محيرنى):
قديم 10-06-2009, 07:05
الصورة الرمزية safo
Efektyvus registro

Šalis: Miestas: TLEMCEN
Žinutės: 2.271
Naujienos dienoraštis: 93
safo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميزsafo بدأ يتميز

Originally Posted by Anwar anwer مشاهدة المشاركة
Dievo vardas Litosciwy
Ar galima mylėti kitą žmogų be teisių pamatyti ar net išgirsti jo balsą ir Keisčiausias dalykas tai jis buvo tikras ir įsitikinęs, kad jis bus ne vieną dieną ateiti ir matyti viena kita šalis
Taikos ir gailestingumo Dievą vobis
Brolis Anwar kietos jūs pesimistai LES kontrolės jums Hchow neįmanoma Iqdrick Dievui ir gauti kaiščiai yra jums kontroliuoti CDA Ellak Mafeesh ilgio reikia بس neįmanoma, mano brolis, tai meilės istorija Mhevc ne baigti savo gyvenimą aš girdėjau, nebuvo tikri, kuri turi būti žavi įmonė بس geriau pasakyti asmeniui, kuris man tai ir pažvelgti į save pirmiausia, ir įsitikinkite, kad jūsų jausmai ir pasakyk man Pethab Ahsask.

Jo protingas

\u003d\u003d Musulmonų Alžyro ir Arabism priklauso
Kas sakė, kad nutolo nuo savo kilmės arba \u003d\u003d ", sakė Matt turėjo Lied
قديم 10-06-2009, 07:32
الصورة الرمزية دموع القلب
Veiklioji rašytojas

Šalis: šalies meilės prarastos
Žinutės: 874
Naujienos dienoraštis: 7
دموع القلب مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميزدموع القلب مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميزدموع القلب مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميزدموع القلب مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميزدموع القلب مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميزدموع القلب مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميزدموع القلب مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميزدموع القلب مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميز
إرسال رسالة عبر MSN إلى دموع القلب إرسال رسالة عبر Yahoo إلى دموع القلب

Pax vobis ir malonės Dievas
Viskas mano brolis Anwar trumpas kuo Lech lojalumo kas reikia numatyti pagal narių dvi dienas Ghali Dėkojame, mano brolis ir priimti eismo .

Jo protingas
Gražiausių Visata
Tai buvo skatinamas ir pamatysite visus aplink jus, kurie yra pesimistai
Nes manote, kad rytoj geriau nei šiandien
قديم 10-06-2009, 08:03
الصورة الرمزية alwatany
Administracinė

Šalis: Saudo Arabija
Žinutės: 1.867
Naujienos dienoraštis: 158
alwatany بدأ يتميزalwatany بدأ يتميزalwatany بدأ يتميزalwatany بدأ يتميزalwatany بدأ يتميزalwatany بدأ يتميزalwatany بدأ يتميزalwatany بدأ يتميزalwatany بدأ يتميزalwatany بدأ يتميزalwatany بدأ يتميز

Įspėjimas

Skyrius Hawa Rwalqzaia nėra skirtas šios temos tipo

Tema buvo perkelta į draugų departamentas.

قديم 10-06-2009, 09:54
الصورة الرمزية غزالة
Pabaiga draugystė

Žinutės: 697
غزالة مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميزغزالة مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميزغزالة مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميزغزالة مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميزغزالة مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميزغزالة مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميزغزالة مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميزغزالة مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميزغزالة مازال مستمرا  على الطريق نتمنى له التميز

Skaityti mano brolis, sūnus brolių į dykumos Dei nuo pat pradžių ir žinoti knygas parašė savo seseriai ir Safo parašė savo brolių Dievo raštu broliai ir sesuo Dievui, kad žmonės žinotų, kaip broliai Dievo, nes daug žmonių nežino, kaip Dievas, kad žmonės žino, kas, kaip apibrėžta broliai Dievas
Anwar brolis, kad meilė įeina ne širdies leidimo, ir kad nuotaikos patarimai kraujo be leidimo
Taigi, kai jis išgirdo apie žmogaus širdies, jo nepavyks mansarda konkrečiam asmeniui nebijo kovoti
Nedvejokite ir būti stipri veido kita šalis gali bijoti ar nenori skubėti Mes su jumis ir jūsų broliai

Šaltinis: http://www.alwatanyh.com/showthread.php?t\u003d37422

Mes sveikiname jus ir jūsų broliai ir jūsų pasitikėjimas Dievu negali pasakyti neįmanoma, jei Dievas nori ką nors sako jam: "Būk!
Linkiu Jums laimės ir broliški, kad būtų stipri savo gyvenimą ir sąsajų reikalavimus ir pasitikėjimo Dievu yra pasitikėti juo, jis bus
Jūsų sesuo Dievo Ghazalah
10-07-2009.

Jo protingas
O skaitytojas, don't cry parašyta mano mirties Vakar buvau su jumis ir rytoj
Jūs su manimi ... Mirsiu ir viskas, lieka ištikima Ar jūs įvedėte atminties Kiekvienas, kuris skaitė
Rašytinė, melstis už mane
قديم 13-06-2009, 12:40
الصورة الرمزية kanymany
Valstybės

Šalis: Miestas: Aleksandrija
Žinutės: 77
kanymany على بداية الطريقkanymany على بداية الطريقkanymany على بداية الطريقkanymany على بداية الطريق

Hey You Look Anwar įmanoma, kaip kokybė ir tam tikra forma negali rasti savo aplinka ir tikiuosi, kad jie Vijil vienas tu myliu tave myliu tave nematau nežinomas asmuo ir toliau į priekį visą savo gyvenimą, nebus rodomi Atmenk turi pasirinkti vieną iš Jums ir Jūsų apylinkės nesusiję su iliuzija, kad paprastai vadinamas dėl to, ar skrydis maištas vaizduotei ir apskritai tik fantazija Visos pridedamas Bilhawa kuris imasi formuoti naujų formų ....... Elly emigravo iš Dievo ir Jo MessengerVahjrth perkelta į jį ir sutinkate poilsio Arif eismo tavo brolis Mohammedas.

قديم 13-06-2009, 04:17
الصورة الرمزية leader656
Valstybės

Narė: Miestas: galingas
Žinutės: 55
leader656 ليس سيئا لكن يحتاج لاهتمام
إرسال رسالة عبر MSN إلى leader656

Pax vobis
Pirmiausia Sveikinu Jus su šiuo klausimu Dżemajel
Mano nuomone, kad šis garsas yra meilė tik vieneto rezultatas parengia asmenį ir manau
Jie yra teisingi (darbo Dr save
Sutinku eismas!.

قديم 13-06-2009, 08:57
الصورة الرمزية قناص الحب
Efektyvus registro

Vieta: pasididžiavimą ir miestų privilegija
Žinutės: 3.094
Naujienos dienoraštis: 158
قناص الحب بدأ يتميزقناص الحب بدأ يتميزقناص الحب بدأ يتميزقناص الحب بدأ يتميزقناص الحب بدأ يتميزقناص الحب بدأ يتميزقناص الحب بدأ يتميزقناص الحب بدأ يتميزقناص الحب بدأ يتميزقناص الحب بدأ يتميزقناص الحب بدأ يتميز
إرسال رسالة عبر MSN إلى قناص الحب إرسال رسالة عبر Yahoo إلى قناص الحب إرسال رسالة عبر Skype إلى قناص الحب

Aš nesakau, jums nepatinka, bet tai, kaip aš manau, kad tai neįmanoma, ir geriausia susitikti ir pažinti ir meilės, kiek atributų etikos klausimas meilus balsas, bet jos savininkas yra ne Bahnoun atsakymas nėra parodys, kas norite, kad myli gamtą
Priimtas eismo.

Jo protingas
Mirsiu ir viskas, dar buvo parašyta * Villa Leyte kurie skaitė mano straipsnį vadinamas Lea
Patikrinkite Dievas laimina * Łaskawość ir gailestingumą Tgosairi jos veiksmingumą ir blogai --

Semantinis žodžiai (Tags) Q محيرنى
K, Makeny

Dokumentuose
Rūšys peržiūrėti temą Vertinimo šio klausimo
Vertinimo šio klausimo:

Siunčiamos Taisyklės
Negalima Pridėti naujas temas
Negalima Atsakyti į temas
Negalima Prisegti failai
Negalima Redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Galimas
SMILES Galimas
[IMG] kodas Galimas
HTML code Neįgaliesiems
Trackback yra Galimas
Pingbacks yra Galimas
Refbacks yra Galimas

Q محيرنى

Temos panašios į temą: Klausimas محيرنى
Dalykas Thread Starter Forumas Žinutės Last Post
K الحب المستحيل Poems ir poezija 4 28-04-2009 11:40
Klausimas: Ar Dievas svorį? الفاروق علي Dialogą religijų ir sektos 25 10-03-2009 05:57
Q Stoned ?????????? alwatany2005 Juokeliai ir šypsena 6 23.04.2007 07:04
Klausimas .......? alwatany2005 Šariato ir gyvenimas 1 Žmonėms su meile ........ doktrinos. 02:21

Q محيرنى

العودة   Nacionalinė Forumai > Visuomenės forumai > Draugai

Automatinis vertimas (powered by GooglePowered by GoogleProcesoriai į hierarchiją aukštą ir kai kurios linijos gali likti neužimtų gydyti tam tikrą laiką ir tai sumažina pranašumą aukšto nuolydžio, šis metodas yra pateikti tam tikrus duomenis, kurie gali būti vėliau į programą joms spręsti ir saugomi rezultata
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

The time now 04:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38